Nina Badrić ponovno posjetila Međugorje

admin
0 0
Read Time:33 Second

Glazbenica Nina Badrić (50) svoje pratitelje na društvenim mrežama često oduševi svojim objavama. Poznata glazbenica često pokazuje kako uživa u druženjima te kako provodi dane.

Ovaj put je ipak iznenadila fanove objavom da je u Međugorju. Ovo nije prvi put da je Badrić išla u marijansko svetište. Nina je sada objavila Story na Instagramu na kojem u sportskom izdanju, dugoj crvenoj jakni, trenirci i tenisicama grli veliki drveni križ.

Uz objavu je dodala dva srca te dodala oznaku lokacije. Iz Međugorja se javila i prošle godine u kolovozu. Pozirala je u opuštenom izdanju te pokazala kako se za odlazak u Međugorje odjenula posve ležerno, u trenirku, top i tenisice.

Happy
Happy
100 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

FOTO-VIDEO: OBAVIJEST! SUTRA 17.11.2022. S POČETKOM U 14 SATI SVEČANO ĆE SE OTKRITI SPOMENIK KATI ŠOLJIĆ I ČETVORICI NJENIH POGINULIH SINOVA

“Ostali su da brane svoj grad, takvi su bili moji sinovi“, riječi su majke Kate. Živote za slobodu i obranu grada Vukovara su položila sva četiri njena sina: Niko, Mijo, Ivo i Mate. Zadovoljstvo nam je pozvati vas na otkrivanje spomenika Kati Šoljić i njenim poginulim sinovima koje će se […]

Pretplatite se