FUP uhitio dvije osobe zbog iznude

admin
0 0
Read Time:45 Second

Dana 10.10.2024. godine, policijski službenici Federalne uprave policije, postupajući po nalogu Županijskog tužiteljstva Sarajevske županije i Naredbi Općinskog suda u Sarajevu, na području grada Sarajeva poduzimali su mjere i radnje iz svoje nadležnosti, pri čemu su uhitili dvije osobe s inicijalima R.M. (1994.) i H.B. (2000.).

Te osobe se sumnjiče za izvršenje kaznenih djela „Iznuda“ iz članka 295. KZFBiH, „Ugrožavanje sigurnosti“ iz članka 183. KZFBiH, „Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga“ iz članka 238. KZFBiH i „Nedopušteno držanje oružja ili eksplozivnih materijala“ iz članka 371. KZFBiH., priopćeno je iz FUP-a.

Tijekom realizacije Naredbe za pretres pronađena je određena količina biljne materije koja svojim izgledom podsjeća na opojnu drogu „Cannabis“, oružje i novac u različitim valutama. Osumnjičene osobe su višestruki povratnici u izvršenju kaznenih djela.

Navedene osobe će nakon kriminalističke obrade biti predane nadležnom Županijskom tužiteljstvu Sarajevske županije uz Izvješće o počinjenom kaznenom djelu.

 

Hercegovina.info

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Košarkaš iz Posušja spasio kupača od utapanja

Prava drama odvijala se u petak u Zadru. Muškarac je ušao u vodu i počeo se utapati, a za njim je odmah skočio kapetan košarkaškog kluba Zadar Posušanin Marko Ramljak (31) i spasio ga. “Ponekad pjiem kavu kraj mora. To je kafić koji svi znaju u Zadru. Tako je bilo […]

Pretplatite se