Službeno: Jedan od najboljih igrača svijeta otpao za Svjetsko prvenstvo!

admin
0 0
Read Time:38 Second


Krilni napadač sada je igrač Bayerna, a prije toga nosio je dres Liverpoola te bio važan kotačić u sjajnom trojcu Salah – Mane – Firmino.

Sadio Mane neće ići na Svjetsko prvenstvo kao najbolji igrač Senegala.

Jedan od najboljih igrača svijeta uopće otpao je za Mundijal, a informaciju je danas potvrdio Senegalski nogometni savez. Krilni napadač danas je igrač Bayerna, a prije toga nosio je dres Liverpoola te bio važan kotačić u sjajnom trojcu Salah – Mane – Firmino.

Mane je zaradio ozljedu desne fibule pa je malo bio izvan, malo unutar reprezentacije, no konačna odluka je da odličan nogometaš propusti Katar.

Senegal se nalazi u grupi A zajedno s Ekvadorom, Nizozemskom i domaćinom Katarom, a prvo mjesto u skupini prognozirao im je bivši trener Dinama i Osijeka, Nenad Bjelica.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Čović i Dodik sutra u Mostaru razgovaraju o formiranju vlasti na nivou BiH

Predsjednici HDZ-a i SNSD-a, Dragan Čović i Milorad Dodik, sutra će razgovarati o formiranju vlasti u BiH nakon što je HDZ sve bliže konačnom dogovoru sa stranama Osmorke o vlasti u Federaciji BiH. Predsjednik HDZ-a Dragan Čović ranije je najavio da će nakon sastanka sa predstavnicima stranaka Trojke, odnosno Osmorke, […]

Pretplatite se