Ruska baltička flota najavila ogromne vježbe

Domagoj
0 0
Read Time:42 Second

Ruska baltička flota priprema brojne velike vojne vježbe, objavila je njezina tiskovna služba, prema novinskoj agenciji Interfax.

“Tijekom zimskog razdoblja obuke na poligonima Baltičke flote predviđeno je održavanje nekoliko desetaka velikih manevara na različitim razinama – uključujući oklopne i motorizirane postrojbe, protuzračnu obranu, topništvo i izviđačke i radio jedinice, kao i zračne snage flote”, priopćila je press služba.

Baltička flota nalazi se u ruskoj eksklavi Kalinjingrad. U ruskim oružanim snagama novi godišnji programi počinju 1. prosinca. Baltička flota od 2016. obuhvaća veće vojne snage nakon što je formiran 11. armijski korpus. Tek se nedavno saznalo da je taj korpus dodatno ojačan motoriziranom divizijom.

Ruska vojska opravdala je jačanje visoke aktivnosti NATO-a na zapadnim granicama Rusije. Kalinjingrad je okružen zemljama EU Poljskom i Litvom i nalazi se više od 1000 kilometara zračne linije od Moskve, ali samo oko 500 kilometara od Berlina.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Pet najčešćih grešaka prilikom rezidbe voćnih stabala

Kod izvođenja rezidbe možemo napraviti brojne greške. Zbog straha da će pogriješiti i napraviti više štete nego koristi, mnogi odrade samo sanitarnu rezidbu, piše Agroklub. Redovno, ali ne pretjerano Uklanjaju suhe, polomljene, oštećene i grane s vidljivim simptomima oboljenja i prisustva štetočina. Ponekad se iz straha kod uklanjanja oboljelih grana […]

Pretplatite se