Zrinjski u četvrtak traži povijesni uspjeh bh. nogometa

Domagoj
0 0
Read Time:1 Minute, 41 Second

U Slovanu utakmicu sa Zrinjskim u četvrtak nazivaju “utakmicom sezone”, što i ne čudi jer će u njoj biti odlučeno hoće li klub igrati grupnu fazu europskog natjecanja ili ne.

Podsjetit ćemo još jednom da je golom Nemanje Bilbije Zrinjski slavio u prvom duelu s 1:0, a Mostarci sada imaju teško gostovanje u Bratislavi. Imaju ogroman motiv, žele postati prva ekipa iz BiH koja je zaigrala u grupnoj fazi, a naravno i Slovan ima svoju računicu.

Trener slovačkog velikana Vladimir Weiss je zabrinut nakon Žiline, vjeruje da su pojedini igrači bili odsutni, a objasnio je i zbog čega.

“Isključili smo se i neshvatljivim individualnim pogreškama vratili Žilinu u igru. Patili smo, Žilina je imala puno prilika. Ne sjećam se da je netko u prošlosti ovdje tako dobro igrao”, rekao je Weiss, dodavši:

“Rekao sam igračima da se bore za priliku i pokažu mi da mogu računati na njih u Konferencijskoj ligi. Ipak, nisam zadovoljan nekim pojedinačnim nastupima. Neki igrači razmišljaju drugdje jer imaju ponude. Pitanje je imaju li neki kvalitetu da igraju u Slovanu zbog pritiska. Ovdje je pritisak ogroman. 10 gladnih vukova svaki dan čeka ispred vrata. Moraš se nositi s tim, inače ne može biti u Slovanu”.

Weiss se u nekoliko izjava osvrnuo na uzvratnu utakmicu doigravanja Konferencijske lige protiv Zrinjskog iz Mostara u četvrtak (od 20.30 sati). Ako Slovan nadoknadi zaostatak od jednog pogotka i to uspije, drugu će godinu zaredom igrati grupnu fazu trećeg najprestižnijeg natjecanja u Europi.

Prema izjavama Weissa, jasno je da postoje problemi unutar Slovana, da nije sve savršeno, a to bi bh. prvak mogao iskoristiti i ostvariti povijesni uspjeh, mada je svima jasno da tih 90, možda i više minuta treba odigrati iznad svojih mogućnosti.

U spomenutom duelu sa Žilinom, strateg Slovana pravio je određene promjene i želio je da sačuva neke igrače za duel sa Mostarcima. S druge strane, Zrinjski nije igrao svoj meč sa Veležom u Premijer ligi upravo iz razloga da igrači budu potpuno zdravi, svježi i spremni za utakmicu sezone.

sportsport.ba/protv

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Konjičanin zbog marihuane i oružja uhićen u akciji FUP-a

A.K. (1991.) iz Konjica, uhićen je u utorak zbog sumnje da je počinio kazneno djelo ”Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga”, priopćeno je iz Federalne uprave policije. 23. kolovoza 2022. godine, policijski službenici Federalne uprave policije su pod nadzorom Županijskog tužiteljstva HNŽ – Područnog tužiteljstva Konjic, poduzimajući mjere […]

Pretplatite se