Očekuju se kiša i snijeg: Pogledajte vremensku prognozu za naredne dane

Domagoj
0 0
Read Time:48 Second

 

U Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme. U noći na nedjelju u nizinama se očekuje slaba kiša, a u višim područjima slab snijeg. Jutarnja temperatura zraka između -2 i 3 stupnja, dnevna između 4 i 14 stupnjeva.

 

U nedjelju u Bosni oblačno vrijeme sa slabom kišom u nizinama. U višim područjima će padati slab snijeg. U Hercegovini prijepodne oblačno, lokalno sa slabom kišom. Smanjenje oblačnosti u drugom dijelu dana. Jutarnja temperatura zraka između 1 i 5 stupnjeva, a dnevna između 3 i 13 stupnjeva

 

 

U ponedjeljak pretežno sunčano vrijeme. U Bosni prijepodne pretežno oblačno. Smanjenje oblačnosti u drugom dijelu dana. Jutarnja temperatura zraka između -2 i 2 stupnja, a dnevna između 4 i 11 stupnjeva.

 

U utorak se očekuje naoblačenje koje će uvjetovati padavine u noći na srijedu. U nizinama se očekuje kiša, a u višim područjima snijeg. Jutarnja temperatura zraka između -3 i 2 stupnjevi, a dnevna između 3 i 13 stupnjeva.

 

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Zelenski javno kritizirao Klička prvi put od početka rata

“Nije dobro obavio posao”   U rijetkom javnom neslaganju ukrajinskih čelnika, predsjednik Volodimir Zelenski danas je kritizirao gradonačelnika Kijeva da nije obavio dobar posao organizirajući skloništa za pomoć građanima koji su zbog ruskih napada ostali bez struje i vode.   Uslijed ruskih raketnih udara na energetsku infrastrukturu vlasti su otvorile […]

Pretplatite se