NOVI SULUDI TIK TOK IZAZOV Grupa dječaka silovala svog vršnjaka, slučaj je prijavljen policiji

admin
0 0
Read Time:39 Second

U jednom privatnom objektu u Gračanici, na području Tuzlanske županije, više dječaka silovalo je svog vršnjaka, saznaje Avaz. Ovaj užasan slučaj prijavljen je policiji.

”U vezi vašeg upita, obavještavamo vas da službenici Uprave policije MUP TŽ-a u suradnji s Tužiteljstvom Tuzlanske županije poduzimaju potrebne mjere i radnje u vezi događaja koji je prijavljen 18. studenoga 2022. godine PU/PS Gračanica, a koji se prema navodima prijavitelja dogodio u privatnom objektu, a ne u prostorijama škole u Gračanici.

S obzirom na osjetljivost istrage i zaštitu maloljetnih osoba/djece – aktera navedenog događaja nismo u mogućnosti iznositi više informacija”, rečeno je iz Ministarstva unutarnjih poslova Tuzlanske županije za Avaz.
Prema neslužbenim informacijama, navodno je riječ o TikTok izazovu koji su uradili učenici jedne osnovne škole te je sve snimano mobitelima.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

FIFA pohvalila Livakovića: ‘Osigurao status heroja nacije’

Hrvatska se plasirala u četvrtfinale Svjetskog prvenstva nakon što je u osmini finala boljim izvođenjem 11-eraca izbacila Japan sa 3:1 (1:1). Junak dana je Dominik Livaković koji je obranio tri penala. Potpuno zasluženo, Dominik Livaković je osvojio nagradu za najboljeg igrača na utakmici. “Super je osjećaj, najdraži trenutak u mojoj […]

Pretplatite se