Započela je kvalifikacijska moto utrka Kings Path VI

andrija
0 0
Read Time:48 Second

U Stipanjićima pored Tomislavgrada  započela je kvalifikacijska moto utrka Kings Path VI, koja se održava u sklopu Državnog prvenstva BiH 2022. Svojevrsna je ovo uvertira u sutrašnje finale utrke, koja se održava u četiri kategorije.
“Iznimno sam sretan zbog samog održavanja utrke na ovako visokoj razini kao što je Državno prvenstvo BiH. Strahovali smo zbog jutrošnje kiše, ali i vrijeme nas je poslužilo te je utrka uspješno startala”, rekao je za ProTV Ante Braovac, direktor utrke.

40 kilometara šumskih puteva i staza biti će ovoga vikenda domaćini mnogim motoristima – natjecateljima, ali i brojnim posjetiteljima koje organizatori ovoga vikenda očekuju.

Petar Mladina, direktor manifestacije, izjavio je da pored zanimljivog krajolika natjecatelje i posjetitelje očekuje doza adrenalina, ali je za sve osigurano i osvježenje. Dodao je i da je ovo izvrsna reklama duvanjskom kraju i samo poticaj da se utrke održe i na većem nivou poput europskog ili svjetskog.

Ovomu dodajemo da je sutrašnje, finalno, natjecanje najavljeno za 11:30 sati.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Rezultati utakmica 2.kola ONL Tomislavgrad

U okviru drugoga kola Općinske nogometne lige Tomislavgrad odigrana je po jedna utakmica u skupinama B, C i D. U nastavku donosimo rezultate: Šujica – Eminovo Selo/Buhovo  7:2 (Suci: Šekelja, Ćurčić, Ćaleta; Strijelci: Kovačević 2x, Brzović 2x, Šimić 2x, Zrno; Krišto, Perić) Sarajlije – Vedašić/Letka 1:2 (Suci: Tabak, Ćaleta, Čičak; […]

Pretplatite se