Argentina je novi prvak svijeta!

admin
0 0
Read Time:57 Second

Argentina je slavila u finalu Svjetskog prvenstva u Katru protiv Francuske nakon boljeg izvođenja 11-eraca.Argentinci su poveli preko Messija u 23. minuti koji je bio siguran s bijele točke, a prednost je podigao Di Maria u 36. minuti nakon sjajne akcije Gaučosa, prenosi Gol.hr

Sve je izgledalo idilično za Argentince, mirno su plovili prema naslovu prvaka, ali onda je Otamendi napravio glupost i napravio kazneni udarac.

Kylian Mbappe je rutinski pospremio 11-erac u 80. minuti, a onda samo dvije minute kasnije je odigrao sjajni dupli pas s Kolo Muanijem i pucao snažno iz poluvoleja, presnažno za Martineza koji je bio nemoćan.

Uslijedili su produžeci u kojima su se bolji snašli Argentinci. Imali su nekoliko prilika preko Lautara koji nije bio raspoložen danas, ali Messi zato je i u 109. minuti dovodi Gaučose opet u prednost.

Opet je izgledalo kao da je sve gotovo, ali onda opet – kazneni udarac. Argentinski branič je igrao rukom u svom kaznenom prostoru, a Kylian Mbappe postiže svoj treći pogodak i uslijedila je lutrija 11-eraca.

Emiliano Martinez je još jednom pokazao svoju klasu obranivši dva kaznena udarca i postao je heroj Argentine.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Modrić: Uvjeren sam da će u budućnosti Hrvatska biti svjetski prvak

Uvjeren sam da će u budućnosti Hrvatska biti svjetski prvak, kazao je Luka Modrić pred više od 100 tisuća navijača na zagrebačkom Trgu bana Jelačića i okolnim ulicama, koji su dočekali hrvatsku nogometnu reprezentaciju, brončanu sa Svjetskog prvenstva u Katru. Nakon točno mjesec dana provedenih u Dohi, sedam odigranih utakmica, […]

Pretplatite se