Porezna uprava zapečatila 10 objekata

Domagoj
0 0
Read Time:41 Second

Inspektori Porezne uprave FBiH, županijskih poreznih ureda Mostar i Tuzla, obavili su 72 inspekcijska nadzora kojim su bili obuhvaćeni porezni obveznici koji obavljaju različite uslužne djelatnosti.

Kontrole su 11. siječnja izvršene na području Mostara, a 12. siječnja na području Lukavca, Tuzle i Živinica, u cilju provjere poštivanja Zakona o fiskalnim sustavima i zapošljavanja radnika “na crno”.

Inspektori Porezne uprave otkrili su 22 neprijavljena radnika, 19 obveznika koji nisu evidentirali promet putem fiskalnog uređaja, dva obveznika koja nisu imala instaliran fiskalizirani fiskalni uređaj i četiri obveznika koja su radila bez odobrenja za rad nadležnog tijela.

Zbog utvrđenih nepravilnosti: zapošljavanje neprijavljenih radnika, neevidentiranje prometa putem fiskalnog uređaja, nepostojanje fiskaliziranog fiskalnog uređaja i rada bez odobrenja nadležnog tijela, zapečaćeno je deset objekata, a u 29 inspekcijskih nadzora izdani su prekršajni nalozi s ukupno izrečenim novčanim kaznama od 103.400 KM.

Vrisak.info

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Tesla dolazi u BiH?

Generalni direktor tvornice “Pass” u Biejljini Rado Maletić najavio je mogućnost da američka tvrtka “Tesla” dođe u Bijeljinu. On je to rekao novinarima prilikom posjete ministra gospodarstva i poduzetništva RS-a Vojina Mitrovića ovoj kompaniji s većiskim njemačkim kapitalom. On je kazao da Pass imaj pogone na 23.000 četvornih metara, a sva […]

Pretplatite se