Mostar: Maskirani s pištoljem opljačkali Lutriju

Domagoj
0 0
Read Time:41 Second

Uz prijetnju pištoljem i s maskama na glavi, dvije osobe su opljačkale poslovnicu Lurije BiH u Mostaru. Kako se navodi u biltenu MUP-a HNŽ-a u ponedjeljak, 16. siječnja 2023. godine, u 18,35 sati, u PS Mostar Centar D.M. je prijavio da je izvršeno razbojstvo u Lutriji BiH, u Ulici kralja Tomislava u Mostaru.

”Po izjavi prijavitelja u objekt su ušle dvije muške osobe s maskama na glavi koje su uz prijetnju pištoljem otuđile novac” navodi se u biltenu.

Na mjesto događaja je upućena patrola policije, a s navedenim događajem je upoznata krim. policija, te poduzete sve potrebne mjere. Inače, za protekla 24 sata u iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta, na području Hercegovačko-neretvanske županije registrirano je pet prijava od toga na području Mostara dvije, na području Konjica, Neuma i Čapljine po jedno.

Vrisak.info

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Livanjska srednja škola kroz projekte EU traži suradnike za provedbu novih ideja

Predstavnici Srednje strukovne škole Silvija Strahimira Kranjčevića iz Livna jučer su boravili u Zagrebu gdje su održali radni sastanak u Ministarstvu regionalnoga razvoja i fondova EU. S ravnateljem i pedagogom Srednje strukovne škole iz Livna, Sašom Grabovcem, razgovarali su ravnateljica Uprave za europsku teritorijalnu suradnju gospođa Stella Arneri i njezini […]

Pretplatite se