POGLEDAJTE NOVI POLJUD: POSTAVLJENE ZAŠTITNE MREŽE, POVEĆAN KAPACITET STADIONA, ZNA SE I RAZLOG RADOVA!

Domagoj
0 0
Read Time:57 Second

Iz Hajduka su napravili određene zahvate na poljudskom stadionu te su uoči nastavka sezone SuperSport 1. HNL postavili mreže između sjevernog dijela gledališta prema zapadnoj i istočnoj tribini, a postoji i opcija da se mreža razapne između juga prema zapadnom dijelu gledališta.

Postavljanje mreže je bitno jer bi u tom slučaju po šest okomitih redova sa zapadne i istočne strane poljudskih tribina Hajduk mogao pustiti u prodaju, što inače nije mogao. U pitanju je 300 mjesta sa svake strane, dakle ukupno 600 dodatnih mjesta za publiku.

Nove zaštitne mreže na stadionu tražila je i policija zbog sigurnosnih razloga, prvenstveno stoga da gledatelji više ne bi mogli lako prelaziti s jedne na drugu tribinu. Dosad su ih u tome pokušavali spriječiti redari, odsad bi trebale pomoći i mreže…

Radovi su u punom tijeku, a sve bi trebalo biti spremno do nedjeljnog susreta protiv Šibenika u 18. kolu, iako na tom susretu sjeverna tribina mora biti prazna zbog kazne klubu nakon nereda u Koprivnici u posljednjem kolu jesenskog dijela prvenstva.

image

VLADIMIR DUGANDZIC Cropix

image

VLADIMIR DUGANDZIC Cropix

image

Radovi na postavljanju zastitne mreze na sjeveru i jugu stadiona na Poljudu.

VLADIMIR DUGANDZIC Cropix

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Preminula djevojčica od 10 godina, jak meningitis zahvatio područje oka i glave

Desetogodišnja štićenica Javne ustanove “Dom porodice” u Zenici preminula je u nedjelju na KCUS-u, saznaje portal “Avaza”. Naime, djevojčica se žalila najprije na bol zuba i glave, nije imala temperaturu iznad 38 stupnjeva, a medicinsko osoblje ustanove uključilo joj je neophodnu terapiju i pružili adekvatnu njegu.   Rađena joj je […]

Pretplatite se