Lovren: Nisam osjećao da sam potreban reprezentaciji. Imidž o meni je potpuno kriv

admin
0 0
Read Time:2 Minute, 16 Second

Ulazim i u neke godine, nisam više najmlađi, treba mi puno više da se rekuperiram i zato se divim Luki Modriću na njegovom nivou. To je nestvarno – rekao je Lovren


Dejan Lovren, hrvatski nogometaš koji se nedavno oprostio od hrvatake reprezentacije, dao je intervju za Dnevnik Nove TV. Komentirao je svoj odlazak u reprezentativnu mirovinu nakon što je u kockastom dresu osvojio odličja na dva Svjetska prvenstva. Prvo je u Rusiji 2018. bio srebrni, a sada u Kataru brončani. Komentirao je i Luku Modrića.
– Bilo mi je teško. Smatrao sam da ću odraditi taj Katar kako treba i da ću se oprostiti. Neki od glavnih razloga su to da sam dosta toga doprinio reprezentaciju i mogu li bolje od toga, nisam bio siguran. Nekad se nisam osjećao potreban reprezentaciji. Ne znam, jednostavno sam shvatio… Ulazim i u neke godine, nisam više najmlađi, treba mi puno više da se rekuperiram i zato se divim Luki Modriću na njegovom nivou. To je nestvarno – rekao je.

Kako je točno javio izborniku Zlatku Daliću da više neće igrati?
– Zlatka sam doslovce nazvao i rekao mu ‘izborniče, to je to od mene’. To je moja konačna odluka. Bio je iznenađen, šutio je preko telefona. Nagoravao me malo i da se predomislim, ali ja sam donio odluku i to je tako. Mislim da me Zlatko dovoljno dugo poznaje. Bilo je kriznih trenutaka, neću lagati. To je jednostavno dio nogometa…. Dalić nam je dao slobodu. Imali smo neki sistem u koji je vjerovao.
Ante Čačić ga nije zvao na Europsko prvenstvo 2016. kada je još bio izbornik vatrenih. Lovren je otkrio razlog izostanka.
– Istina je ta da smo se Ante Čačić i ja čuli, ja sam mu objasnio zašto nisam želio ići i zašto nisam mogao ići. Jer imao sam neke svoje privatne razloge. I mislim da je izbornik bio iza mene i potpuno me razumio – rekao je.
Smatra li da su ga često mediji uzimali ‘na zub’.
– Da. Možda zato što sam takav. Taj imidž o meni je potpuno kriv. Ja sam otvorenog srca. Uvijek volim sa svakim normalno popričati. S nekim koga vidim na ulici… Volim naučiti od svakoga nešto. Kažu mi da bahato izgledam. Možda izgledam, ali suprotan sam od toga. Sve se to akumulira i ljudi stvore krivu sliku o meni – kaže Lovren.
Čuje li se s Novakom Đokovićem?
– Nekad mi šibne poruku na Instagram. Da, čestitao mi je među prvima na bronci. Ne mogu ne podržati takvog čovjeka, vidim nepravdu – ističe.
Veliki je prijatelj s Mohamedom Salahom s kojim je igrao u Liverpoolu. Je li Egipćanin bio u Hrvatskoj?
– Nije, ali trebao bi doći uskoro. Već me par puta pitao za Hrvatsku i gdje otići, tako da nadam se da će doći – zaključio je Lovren.

Vecernji.ba

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Potres u Hercegovini

U petak u 6:10 sati potres se osjetio na području Hercegovine. Umjereni potres trajao je nekoliko sekundi, a seizmološke službe poput Europskog mediteranskog seizmološkog centra (EMSC), nisu se oglasile tako da magnituda potresa za sada ostaje nepoznata. Potres se osjetio u Širokom Brijegu.
Copyright: WiNet d.o.o. Tomislavgrad WordPress Theme: Seek by ThemeInWP

Pretplatite se