Održan revijalni spust povodom 100 godina skijanja u Kupresu

admin
0 0
Read Time:39 Second

U organizaciji Općine Kupres i nekolicine entuzijasta održan je revijalni spust povodom 100 godina skijanja u Kupresu. Netom prije zalaska sunca od Kupreških vrata krenulo je 50-ak skijašaj s bakljama u rukama. Starim putem iznad magistralne ceste spustili su se u centar grada.

Video na linku

IMG_1278

IMG_1278

Iako je cesta okopnila, te se zbog toga izmijenio dio organizacijskog plana, događaj je uspješno održan na oduševljenje domaćina i gostiju.
Organizatori su zadovoljni prvim izdanjem revijalnog spusta nakon 100 godina, a uz skijanje, bilo je tu i dosta zabave i druženja na samom cilju.
Pripreme za ovaj događaj trajale su kratko, nije se očekivao veliki odaziv gostiju iz Bosne i Hercegovine i susjedne Hrvatske.Domaćini su se potrudili da svi oni i ovaj put ponesu lijepe uspomene iz njihovog grada.

Happy
Happy
100 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

TISUĆE UMIROVLJENIKA U BIH OČEKUJE RAST MIROVINA

Tisuće umirovljenika u Bosni i Hercegovini ponovno imaju razloga za slavlje. Riječ je o onima koji su dio radnog vijeka ili cijeli radni vijek proveli radeći u Njemačkoj. Naime, svi oni od 1. srpnja ove godine mogu očekivati veće mirovine. Prema službenoj procjeni, mirovine bi u srpnju trebale porasti za […]

Pretplatite se