Mostar: Učenici Koledža donirat će kosu za izradu perika oboljelima od raka

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 1 Second

Učenici Koledža ujedinjenog svijeta u Mostaru (UWC Mostar) u suradnji s učenicima Srednje politehničke škole Mostar, ovog vikenda organiziraju akciju “Bald for a Cause” za podršku radu Udruge “Novi Pogled.”

“Bald for a Cause” će se održati u subotu, 18. ožujka 2023. u 14:00 sati na šetalištu u Mostaru.

Pored cilja prikupljanja pomoći za podršku oboljelim od raka dojke i njihovim obiteljima u tijeku i poslije liječenja, cilj ove inicijative je i podizanje svijesti u zdravoj populaciji svih uzrasta o značaju brige o zdravlju.

Kosa koju će donirati učenici koledža će biti usmjerena Udruženju “Srce za djecu” u Sarajevu i namijenjena za izradu perika u sklopu projekta “Moja kosa, tvoja kosa”.

Ovaj događaj u organizaciji UWC Mostar je održan i prošle godine, te je prikupljeno preko 3000 eura.

Ove godine 40 učenika i učenica Koledža u Mostaru se prijavilo da doniraju svoju kosu za projekt “Moja kosa, tvoja kosa”, a događaj je podržan od strane Srednje politehničke škole Mostar, čiji će se učenici i profesori frizerskog smjera pobrinuti za realizaciju aktivnosti šišanja i doniranja kose.

Svi oni koji žele podržati ovu inicijativu su dobrodošli da se pridruže ili doniraju putem linka https://gogetfunding.com/bald-for-a-cause-uwc-in-mostar/.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Juniori Hajduka nakon drame u Dortmundu u polufinalu Lige prvaka

Foto: Facebook/HNK Hajduk Split Juniori splitskog Hajduka plasirali su se u polufinale nogometne Lige prvaka mladih. U dramatičnom četvrtfinalu bili su bolji od Borussije Dortmund koju su na Westfalenu izbacili s ukupnih 10-9 nakon boljeg izvođenja jedanesteraca. Rezultat nakon 90 minuta bio je 1-1. Hajduk je poveo u 71. minuti […]

Pretplatite se