Juniori Hajduka nakon drame u Dortmundu u polufinalu Lige prvaka

admin
0 0
Read Time:44 Second


Foto: Facebook/HNK Hajduk Split

Juniori splitskog Hajduka plasirali su se u polufinale nogometne Lige prvaka mladih. U dramatičnom četvrtfinalu bili su bolji od Borussije Dortmund koju su na Westfalenu izbacili s ukupnih 10-9 nakon boljeg izvođenja jedanesteraca. Rezultat nakon 90 minuta bio je 1-1. Hajduk je poveo u 71. minuti golom Mate Antunovića, no samo pet minuta kasnije Julian Rijkhoff je izjednačio na 1-1 iz kaznenog udarca.

Pobjednika su odlučili kazneni udarci, u kojima su mladi oduševili mirnoćom i preciznošću te prvih osam serija nitko nije promašio. Onda je Borna Buljan obranio Maneov udarac, a Ante Kavelj pogodio za ogromnu pobjedu.
Prema procjenama na stadionu Westfalenu bilo je 15-ak tisuća navijača, od toga oko pet tisuća navijača Hajduka.
Hajduk će u polifinalu Lige prvaka igrati protiv velikog Milana.Final Four se igra u švicarskom Nyonu od 21. do 24. travnja.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Trend mršavljenja pomoću lijeka za dijabetes stigao i u BiH

Kako se pokazalo da je Ozempic učinkovit u smanjenju tjelesne težine, uz to što pomaže osobama koje pate od dijabetesa, počeli su ga koristiti i oni kojima nije dijagnosticiran dijabetes kako bi skinuli kilograme viška Susjede, molim vas, biste li mi mogli iz Bosne i Hercegovine donijeti lijek Ozempic za […]

Pretplatite se