Tomislav pobjedom skočio na 10. mjesto prvenstvene ljestvice

Domagoj
0 0
Read Time:56 Second

 

 

HNK Tomislav 3:0 FK Budućnost Banovići

U okviru 12. kola Prve lige FBiH Tomislav je na GS Tomislavgrad pobijedio ekipu FK Budućnost iz Banovića rezultatom 3:0.
Tomislav je otvorio utakmicu napadački, strpljivo i disciplinirano su tražili pogodak u prvih 10 minuta utakmice, nakon čehga gosti kratko preuzimaju inicijativu i nekoliko puta dolaze u (polu)prilike.
Vranešević, trener Tomislava, traži od obrane da izađe visoko što donosi plod. Nakon nešto duže akcije Tomislava lopta dolazi do Galića koji u 29. minuti s 25 metara pogađa za 1:0.

Nažalost, nakon gola Tomislava, dolazi do incidenta pred vratima Banovića gdje se vratar i stoper protivničke ekipe međusobno fizički obračunaju, a sudac obadvojicu kažnjava izravnim crvenim kartonom.

Situacija u kojoj gosti imaju 2 igrača manje bitno olakšava posao Tomislavu koji preuzima apsolutnu kontrolu nad utakmicom, a dominaciju naplaćuje u 2 navrata s dva pogotka.

 

U 43. minuti odbijenu loptu nakon centaršuta Petar Banović šalje u mrežu, a Nenadić u 64. nakon akcije i klasičnog prebrojavanja postavlja konačni rezultat 3:0.

Tomislav iduće kolo gostuje u Gabeli kod GOŠKa, prvoplasirane ekipe na tablici.

protv

 

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Beljo izgubio kontroverznom odlukom suca u ringu

Nije ni prvi ni posljednji koji je osjetio na svojoj koži što znači profi boks u današnjim vremena. Što se sve može dogodit u jednoj borbi. Kako je možete izgubiti. Damir Beljo je odlučio prihvatiti meč koji vjerojatno ne mnogi. Posebno ako se pogleda periodu u kojem je Damir bio […]

Pretplatite se