Danas u Brčkom Distriktu Zvonko Milas, nositelj liste HDZ-a u XI. izbornoj jedinici i kandidati na listi Ivan Gugan (Mađarska) i Ana Andrić (BIH) predstavili su dosadašnje rezultate Vlade Republike Hrvatske te program za buduće uspješnije djelovanje.

admin
0 0
Read Time:28 Second

“Dugo smo čekali ovakav odnos hrvatske vlade prema Hrvatima izvan Republike Hrvatske. Poštovanje, suradnja, nebrojeni zajednički projekti kako od značaja za očuvanje i njegovanje hrvatskog identiteta tako i za unapređenje kvalitete svakodnevnog života Hrvata diljem svijeta”, poručeno je iz Brčkog Distrikta gdje su Zvonko Milas, nositelj liste HDZ-a u XI. izbornoj jedinici i kandidati na listi Ivan Gugan (Mađarska) i Ana Andrić (BIH) predstavili dosadašnje rezultate Vlade Republike Hrvatske te program za buduće uspješnije djelovanje.

Foto galerija:

HDZ XI. IZBORNA JEDINICA

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Obilježena 32. godišnjica akcije “Baranja” 107. brigade HV

Obilježena je 32. godišnjica akcije 107. brigade Hrvatske vojske “Baranja” mimohodom i polaganjem vijenaca u spomen poginulim braniteljima. Akcija “Baranja” bila je pokušaj oslobađanja dijela tada okupirane Baranje, s područja koje su svakodnevno bila granatirana područja Valpova i Donjeg Miholjca. Nažalost, u ovoj akciji je poginulo 15, a ranjeno 85 […]

Pretplatite se