Kakvo nas vrijeme očekuje za vikend?

admin
0 0
Read Time:57 Second

Vikend pred nama bit će sunčan a dnevne temperature rasti će i do 17 Celzijevih stupnjeva. Već od sutra vrijeme će postupno biti sve toplije. Bosnu i Hercegovinu tako sutra očekuje pretežno sunčano vrijeme. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -5 i 0, na jugu do 4 stupnja. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 7 i 13, na jugu do 16 Celzijevih stupnjeva.
Za vikend će ponovo biti toplije. Više sunca bit će u subotu, dok će u nedjelju biti promjenljiva naoblaka.
U subotu pretežno sunčano vrijeme. Vjetar slab, u Hercegovini jugo. U Bosni prije podne vjetar istočnog i sjeveroistočnog smjera, a u drugom dijelu dana vjetar mijenja smjer na jugo. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -3 i 1, na jugu do 6 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 11 i 17 stupnjeva.
U nedjelju prije podne pretežno sunčano vrijeme. Povećanje oblačnosti sa zapada u drugom dijelu dana. Vjetar slab južnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -1 i 3, na jugu zemlje do 7 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 13 i 18 Celzijevih stupnjeva.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

VIDEO: Život njemačke obitelji u Livanjskom selu Golinjevo

Buku i užirbanost njemačkog Leipziga Suzana je sa svojim mužem i četvero djece zamijenila spokojem Livanjskog sela Golinjeva. Suzana je pokrenula i jednu agenciju za pomoć drugim njemčkim obiteljima koje žele preseliti u BiH, a u planu joj je i popularizirati ovaj kraj i pokrenuti posao kako bi pomogla i […]

Pretplatite se