Proizvođači iz BiH na prestižnom sajmu PROWEIN 2023 u Njemačkoj, na zajedničkom štandu 10 vinarija

admin
0 0
Read Time:55 Second


Foto: VTKBiH

U Duesseldorfu je svečano otvoren najprestižniji sajam vina i alkoholnih pića na svijetu PROWEIN 2023, na kojem izlažu i proizvođači iz Bosne i Hercegovine.

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine već šesti put organizira zajednički nastup bh. piduzeća na ovom sajmu. Ove godine u Duesseldorfu na zajedničkom štandu nastupa deset poduzeća iz BiH i to: Agrodestil d.o.o., Vinarija Čitluk d.d., Vinarija Domanica d.o.o., Hepok d.o.o. Mostar, Vinarija Majić, Podrumi Andrija d.o.o., Vinarija obitelji Škegro, Vinarija Fazan d.o.o., Podrumi Vukoje 1982. i Podrum manastira Tvrdoš.

PROWEIN je jedna od najvećih i najznačajnijih specijaliziranih izložbi vina i alkoholnih pića u Europi, na kojoj se susreću distributeri i predstavnici vodećih maloprodajnih lanaca. Sajam posjeti više od 62 tisuće posjetitelja iz 140 zemalja, od čega su 94 posto stučni posjetitelji, koji imaju priliku da se upoznaju s proizvodnim programom više od 7.000 izlagača iz 65 zemalja.

I ove godine se očekuju velika posjećenost i uspješni rezultati za naše izlagače koji su već prepoznati po odličnom kvalitetu svojih proizvoda.

Sajam traje do 21. marta.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

U Tomislavgradu predstavljen roman “Bezimeni” Srećka Marijanovića

Sinoć je u Tomislavgradu predstavljen roman člana DHK HB Srećka Marijanovića „Bezimeni“. Roman Bezimeni spada u „ratno pismo“, tj. u književnost s ratnom tematikom. Dok je još trajao Domovinski rat moglo se (donekle, zbog jakih emocija) i razumjeti (nepotreban) patetičan naboj, no nerazumljivo je da se i danas u određenim književnim […]

Pretplatite se