Tragedija veća nego što je u prvi trenutak izgledalo: učenik ubio osmero djece i domara

admin
0 0
Read Time:39 Second

U Beogradu je rano jutros došlo do pucnjave u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” u centru grada kada je maloljetnik ušao u školu i počeo pucati.

Kako piše Telegraf.rs, osmero djece je preminulo od zadobivenih ozljeda, kao i domar osnovne škole “Vladislav Ribnikar” u centru Beograda. Portal TV Nova javlja da je ubijeno šestero učenika.
Prema nezvaničnim informacijama, učenik je upao na sat povijesti i počeo pucati na učenike.

Jedno ozlijeđeno dijete je na operacijskom stolu, dvoje su na intenzivnoj skrbi, osalim ozlijeđenima među kojima je i nastavnica pruža se liječnička pomoć.

Nakon pucnjave naoružani maloljetnik je pobjegao iz škole, ali nedugo nakon toga je uhićen. Ispred škole je veliki broj pripadnika policije, i tri vozila hitne pomoći. Stigli su i roditelji djece koja je danas bila na nastavi.

Vecernji.ba

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Srbija proglasila trodnevnu žalost

Vlada Srbije proglasila je petak, subotu i nedjelju za dane žalosti u Srbiji, poslije masakra u kojem je učenik osnovne škole “Vladislav Ribnikar” jutros ubio osmero školskih kolega i zaštitara škole te ranio još šestoro učenika i profesoricu. Kako je kazano na izvanrednoj konferenciji za novinare u Vladi Srbije, trodnevna […]

Pretplatite se