PRO TV novi kanal na HOME.TV-u

admin
3 0
Read Time:39 Second

PRO TV je od danas novi kanal u Osnovnom paketu na HOME.TV-u.

Televizijska postaja PRO TV sa sjedištem u Tomislavgradu počela je s emitiranjem u veljači ove godine. Gledatelji su nas do sada mogli pratiti u Bosni i Herecgovini, Zagrebu, Slavoniji i srednjoj Dalmaciji putem zemaljskog digitalnog signala, DVBT2 televizora ili uređaja. Uz to, PRO TV ima svoj YouTube kanal. Program se također emitira i putem satelitskog signala EUTELSAT 3 i preko IPTV-a.
Od danas naš program možete pratiti i na HOME.TV-u. Sadržaj je namijenjen promoviranju hrvatskog jezika i kulturne baštine te želi biti poveznica Hrvata iz iseljeništva s domovinom. U našem programu pronaći će te mnoge priče o “malom čovjeku”, a isto tako u program ćemo uključiti vijesti, zabavne i sportske emisije te druge sadržaje.

Happy
Happy
50 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
33 %
Sleepy
Sleepy
17 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Gradsko vijeće Livno i dalje bez rukovodstva

Gradsko vijeće Livno ni na sjednici održanoj u ponedjeljak nije izabralo novo rukovodstvo koje je trebalo odblokirati rad tog tijela. Naime, za poziciju predsjednika Gradskog vijeća Livna, kao i prethodnih sjednica, nitko od dva predložena kandidata, Seada Hadžijahića iz SDA i Edina Doračića iz SDP-a, nije skupio dovoljnu većinu od […]

Pretplatite se