Uspješno završena GSS akcija na Čvrsnici

admin
0 0
Read Time:34 Second

HGSS stanica Posušje na svom Facebook profilu objavila je uspješan završetak akcije spašavanja na Čvrsnici. Kako stoji u objavi, na poziv organizatora Highlandera o ozlijeđenom planinaru na Čvrsnici, devet članova HGSS stanice Posušje krenulo je u akciju spašavanja. Šest članova GSS Tomislavgrad koji su bili na osiguranju prvi su došli do unesrećenog i medicinski ga zbrinuli.U akciji su također sudjelovala tri člana HGSS Čitluk koji su se nalazili u blizini unesrećenog.


Foto: HGSS atanica Posušje/Facebook

Nakon što je ozlijeđeni planinar spušten do šumskog puta u UT nosilima, dalje je transportiran UTV vozilom do Masne Luke i zbrinjen od strane medicinske službe.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Kompanija OceanGate: Nažalost, putnici nestale podmornice su izgubljeni

Foto: Twitter OceanGate Expeditions, kompanija koja je organizirala podmorničku ekspediciju do Titanica, priopćila je kako vjeruje da su svi putnici nestale podmornice “nažalost izgubljeni”. “Sada vjerujemo da su naš izvršni direktor Stockton Rush, Shahzada Dawood i njegov sin Suleman Dawood, Hamish Harding i Paul-Henri Nargeolet nažalost izgubljeni”, stoji u saopćenju […]

Pretplatite se