Granična policija BiH zaplijenila 16 kilograma marihuane

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 4 Second

Pripadnici Jedinice granične policije BiH Izačić zaplijenili su u četvrtak 16 kilograma zeljaste materije koja svojim izgledom i mirisom asocira na Cannabis sativu.

Navedena opojna droga otkrivena je prilikom pregleda i kontrole putničkog motornog vozila Audi, bh. nacionalnih oznaka, kojim je upravljao V.M. (1996.), državljanin Bosne i Hercegovine, u graničnom pojasu na području Bihaća, priopćeno je iz Granične policije BiH.

Nositelj ove aktivnosti je Granična policija BiH, a spomenuta opojna droga je otkrivena u suradnji s pripadnicima Ministarstva unutarnjih poslova Unsko-sanske županije i Ministarstva unutarnjih poslova Županije Sarajevo.

Zbog postojanja osnova sumnje da je počinjeno kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, o događaju su obaviješteni dežurni tužitelj Županijskog tužiteljstva Unsko-sanske županije i sudac za prethodni postupak Općinskog suda u Bihaću, prema čijim je naredbama V.M. lišen slobode i izvršen pretres vozila. Osim 16 kilograma opojne droge marihuane, otkrivena je i manja količina opojne droge kokain, kao i određena količina novca.

Navedeni i drugi predmeti koji su korišteni kao sredstvo izvršenja kaznenog djela, privremeno su oduzeti. Osumnjičeni V.M. će uz izvještaj o počinjenom kaznenom djelu biti predan Županijskom tužiteljstvu Unsko-sanske županije.

Pripadnici Granične policije BiH u narednom periodu nastavit će s daljnjim aktivnostima u vezi s navedenim događajem, navodi se u priopćenju.

FENA

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Prva liga F BiH: HNK Tomislav jedini klub iz Hercegovine (ili iz tri južne županije) u ovome natjecanju

Na Facebook stranici Prve lige F BiH nedavno je objavljen zanimljiv prikaz s mjestima iz kojih dolaze ekipe koje se natječu u Prvoj ligi F BiH ove sezone. Odmah je vidljivo da je HNK Tomislav jedini klub iz Hercegovine koji se natječe u Prvoj ligi F BiH. Većina klubova dolazi […]

Pretplatite se