20.000 stabala bliže cilju – pravo vrijeme da naša zajednička šuma postane još veća!

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 12 Second

Stablo po stablo, nova šuma – 20.000 ljudi za 20.000 stabala! Pridružite se i vi akciji ”Budi i ti dio Rezolucije Zemlja”.

Više od 80% svih posječenih šuma se obnavlja, dijelom samostalno, dijelom uz pomoć čovjeka, no ipak ih je svake godine na našem planetu između 95 i 97 milijuna manje. Prema podacima Sveučilišta Maryland, samo 2021. godine nestao je čak 11,1 milijun hektara šuma, posebice tropskih kišnih šuma koje su važne za skladištenje ugljika, ali i biološku raznolikost na Zemlji.

Alarmantne su ovo brojke koje izravno utječu na naš svakodnevni život, stoga je izuzetno važno čuvati šume i smanjiti potrošački odnos prema njima. Stabla zaslužuju našu pozornost i zahvalnost, stoga je sada pravo vrijeme da uložimo u zeleniju i zdraviju budućnost jer su upravo stabla ključ za spas našeg planeta od klimatskih promjena. Vrijeme je da naša briga o šumama ponovno dođe na razinu na kojoj treba biti. Kako?

Pridružite se i vi akciji ”Klikni i posadi stablo” i postanite dio najvećeg ekološkog projekta Rezolucija Zemlja.

Sve što trebate napraviti jest da na ovom linku napišete svoje ime, prezime i e-mail adresu, a mi se obvezujemo za svakog potpisnika posaditi po jedno stablo.

Nakon prijave na e-mail ćete dobiti lokaciju naše zajedničke šume i „dokument“ Rezolucije Zemlja sa svojim digitalnim potpisom za uspomenu. Malim koracima idemo prema naprijed, a sada je pravo vrijeme da naša zajednička šuma postane još veća.

Večernji.ba  FOTO:VL

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Kolovoz 2023. najtopliji ikada

Prošli mjesec bio je najtopliji kolovoz na svijetu od kako se mjeri temperatura, a takav rekord postavili su i ovogodišnji lipanj i srpanj, saopćio je u srijedu panel Europske unije za klimatske promjene Copernicus. Procjenjuje se da je kolovoz bio oko 1,5 stupanj Celzija topliji od predindustrijskog prosjeka za period […]

Pretplatite se