Mostar – Izviđači proslavili svojih 60 godina

admin
0 0
Read Time:37 Second
U subotu, 23. rujna 2023. godine u HD Hercega Stjepana Kosače odred izviđača “NH Midhat Haćam”, sada “Radobolja” održao je centralnu manifestaciju povodom 60 godina postojanja.

Odred se uvijek isticao u radu inovativnošću i uvođenjem novih pristupa radu ističući moto: Izviđač nije samo karta i busola.

Radi se o odredu koji je u minulom vremenu odigrao značajnu ulogu u odgoju i obrazovanju brojnih generacija djece i mladih Podhuma, Zahuma, Panjevine, Đikovine, Ilića, Cima, Rondoa, Rudnika, ali i drugih dijelova grada. Odred se uvijek isticao u radu inovativnošću i uvođenjem novih pristupa radu ističući moto: Izviđač nije samo karta i busola.

Obilježavanje jubileja bila je i prilika za susret brojnih generacija koje su u ovoj organizaciji odrastali u bolje ljude.
bljesak.info  FITO:bljesak.info
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Široki Brijeg: Održana izložba radova polaznika slikarske radionice pod vodstvom Tomislava Zovke

Izložba radova polaznika slikarske radionice Art Abstract pod vodstvom magistra slikarstva i profesora likovne kulture Tomislava Zovke održana je u petak navečer u Galeriji Noa u Širokom Brijegu. Na izložbi je bilo izloženo oko 20 probranih radova različitih motiva koji su nastali tehnikom akrili na platnu tijekom ljetnih slikarskih radionica. […]

Pretplatite se