Poslijepodne pljuskovi s grmljavinom, i narednih dana oblačno vrijeme s kišom

admin
0 0
Read Time:52 Second

U Bosni i Hercegovini danas će jutro biti pretežito sunčano, uz postepeno naoblačenje tijekom dana. U Bosni poslijepodne i tijekom noći se očekuju lokalni pljuskovi i grmljavina. Vjetar slab zapadni i jugozapadni. Jutarnja temperatura zraka od 15 do 21, na jugu do 23, a dnevna od 26 do 32 stupnja.

Narednih dana očekuje se oblačno vrijeme s kišom.

U srijedu u Hercegovini i na jugozapadu Bosne pretežito sunčano vrijeme. U ostatku Bosne pretežito oblačno vrijeme, uz djelimično smanjenje naoblake poslije podne. Povremeno slabi lokalno slabi pljuskovi se očekuju u istočnim i sjeveroistočnim područjima Bosne. Vjetar slab promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura zraka od 13 do 19, na jugu do 21, a dnevna od 22 do 28, na jugu do 30 stupnjeva.

U četvrtak umjereno do pretežito oblačno vrijeme. Prije podne i tijekom noći kiša, pljuskov i grmljavina se očekuju u Hercegovini, a poslije podne u većem dijelu Bosne. Vjetar slab promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura zraka od 12 do 18, na jugu do 20, a dnevna od 22 do 28, na jugu do 30 stupnjeva.

Večernji.ba

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Gorska služba spašavanja Hercegbosanske županije prima nove kandidate

Gorska služba spašavanja stanica Hercegbosanske županije raspisuje javni poziv za primanje novih kandidata za članove stanice GSS HBŽ. Kandidati/kinje moraju posjedovati dobre psihofizičke sposobnosti i imati snažnu motivaciju za članstvo. Na natječaj se mogu prijaviti osobe starije od 18 godina. Poziv je otvoren do 1. 10. 2023. godine nakon čega […]

Pretplatite se