Pretresi na 15 lokacija u Tuzli, Kalesiji, Bijeljini, Zvorniku, Srebrenici

admin
0 0
Read Time:49 Second

Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) u sklopu akcija “Alterego I i II”, na području Tuzle, Kalesije, Bijeljine, Zvornika, Srebrenice i Bratunca započeli su pretrese stambenih objekata i pokretnih stvari na više lokacija.

– Navedene aktivnosti provode se zbog postojanja osnova sumnje da su počinjena krivična djela organizirani kriminal, krivotvorenje isprava, ovjeravanje neistinitog sadržaja, nedopušteno skladištenje robe i krijumčarenje kao i krivična djela udruživanje radi vršenja krivičnog djela, falsificiranje isprave, izdavanje i uporaba neistinitog liječničkog ili veterinarskog uvjerenja, davanje mita, primanje mita, zlouporaba službenog položaja ili ovlasti i trgovina uticajem – navode iz SIPA-e.

Pretresi se vrši po nalozima Županijskog suda u Tuzli i Okružnog suda u Banjoj Luci a pod nadzorom Županijskog tužiteljstva Tuzlanske županije i Republičkog javnog tužiteljstva Republike Srpske i u suradnji sa  Ministarstvima unutarnjih poslova Republike Srpske i Tuzlanske županije.

– Uzimajući u obzir da su operativne akcije “Alterego I i II” u tijeku, o konačnom ishodu javnost će biti informirana naknadno – najavili su iz SIPA-e.

Večernji.ba

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

U Širokom prezentacija istraživanja o korupciji u javnom sektoru u ŽZH

Centar za građansku suradnju iz Livna prezentirati će u srijedu, 27. rujna, u Širokom Brijegu rezultate istraživanja o korupciji u ŽZH. Na konferenciji će predstavnici Centar za građansku suradnju prezentirati rezultate istraživanja: Analiza zakonodavnog okvira u oblasti zapošljavanja u javnom sektoru u Županiji Zapadnohercegovačkoj Rezultati monitoringa korupcije u oblasti zapošljavanja […]

Pretplatite se