ODRŽANA 37. REDOVITA SJEDNICA VLADE ŽZH

admin
0 0
Read Time:58 Second

U Širokom Brijegu je održana 37.redovita sjednica Vlade Županije Zapoadnohercegovačke. Na dnevnom redu se između ostalog našlo Izvješće o izvršenju Proračuna za 2023. godinu.

Vlada je također utvrdila tekst Nacrta Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj školi; Nacrta Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o odgoju i obrazovanju u srednjoj školi i Nacrta Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o udžbenicima i drugim nastavnim sredstvima za osnovne i srednje škole u Županiji Zapadnohercegovačkoj te ih uputila u daljnju proceduru Skupštine Županije Zapadnohercegovačke.

Vlada je donijela i Odluku o isplati sredstava s pozicije „ Tekući prijenosi za Sveučilište u Mostaru, Studentski centar u Mostaru, Zavod za odgoj i obrazovanje“ iz Proračuna Županije Zapadnohercegovačke za 2024. godinu u iznosu 1.146.000,00 KM. Sredstva iz ove Odluke raspodjeljuju se kako slijedi:
Sveučilištu u Mostaru 520.000,00 KM, Studentskom centru u Mostaru do 326.000,00 KM za sufinanciranje smještaja i ishrane studenata iz Županije Zapadnohercegovačke, ovisno o broju studenata prema mjesečnom izvješću i Zavodu za odgoj i obrazovanje 300.000,00 KM za obavljanje djelatnosti i kurikulsku reformu. Opširnije u prilogu:

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

14. svibnja 1922. rođen dr. Franjo Tuđman

Dr. Franjo Tuđman utemeljitelj je moderne hrvatske države i predsjednik države u najteže vrijeme ratne agresije. Njegove zasluge su nemjerljive, njegove ideje plemenite, one ostaju živjeti, premda postoje mnogi, i u njegovom HDZ-u, koji su izdali ideje dr. Franje Tuđmana. Franjo Tuđman rođen je 14. svibnja 1922. u Velikom Trgovišću […]

Pretplatite se