BiH domaćin europskog nogometnog prvenstva za juniorke 2026.

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 1 Second
Nakon Europskog prvenstva za kadetkinje 2022. godine, Nogometni savez BiH je ponovo dobio povjerenje UEFA-e
Bosna i Hercegovina je još jednom dobila priliku da organizira veliko nogometno natjecanje pod okriljem UEFA-e.
Nakon Europskog prvenstva za kadetkinje 2022. godine, Nogometni savez BiH je ponovo dobio povjerenje UEFA-e jer je u utorak na redovnoj sjednici Izvršnog odbora europske krovne kuće nogometa donesena odluka da EURO 2026. za igračice do 19 godina bude održano u našoj zemlji.
”Još jednom nam je ukazano povjerenje UEFA-e i biće nam velika čast da ponovo organiziramo veliko UEFA-ino natjecanje. Prošle godine smo na veoma visokoj razini organizirali Europsko prvenstvo za kadetkinje, te ne sumnjam da ćemo 2026. godine biti još bolji jer NS/BiH ima kapacitete za organizaciju ovako značajnih događaja. Također ćemo iskoristiti priliku da dodatno promoviramo ženski nogomet među mlađom populacijom”, kazao je predsjednik NSBiH Vico Zeljković .
Zahvalio je UEFA-i na čelu s predsjednikom Aleksanderom Čeferinom, kao i direktoru nacionalnih asocijacija Zoranu Lakoviću, na ukazanom povjerenju.
”Na nama je da radimo svim snagama kako bismo organizaciju ovog natjecanja doveli na najvišu moguću razinu i ponovo poslali u svijet lijepu sliku iz Bosne i Hercegovine”, kazao je Zeljković, priopćeno je iz NSBiH.
Bljesak.info
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Općinski sud u Ljubuškom zatražio izuzeće u slučaju Denisa Buntića

Nakon što su u utorak iz Županijskog tužiteljstva ŽZH uložili žalbu zbog odbijanja prijedloga za određivanje pritvora Denisu Buntiću (41), uslijedila je prilično ekspresna reakcija Općinskog suda u Ljubuškom. U ovoj pravosudnoj instituciji, u kojoj su, prethodno, odbili prijedlog za određivanje pritvora Buntiću te mu izrekli mjere zabrane, po pitanju […]

Pretplatite se