Olujno nevrijeme u Rijeci – jedna osoba smrtno stradala

admin
0 0
Read Time:46 Second

U olujnom nevremenu koje je zahvatilo Rijeku u srijedu u kasnim popodnevnim satima u kojem je palo preko 150 litara kiše po četvornom metru poginuo je jedan građanin.

“To je Ulica Franje Račkog, nizbrdo se spušta do centra grada. Čovjek je hodao i kako je nizbrdica, voda ga je povukla. Kotrljao se niz ulicu pedesetak metara pod navalom vodene bujice i zaustavio pod kombijem. Kad je pokušao ustati, bujica ga je povlačila pod kombi”, rekla je čitateljica za Dnevnik.hr.

Oborinska kanalizacija nije mogla prihvatiti svu kišu pa su ulice poplavljene. Izbijeni su i poklopci šahtova pa su neki automobili zaglavili u otvorima.

Poplavljene su i uništene brojne druge zgrade; sjedište policije, sjedište vatrogasaca, zgrada Rektorata, Dječja kuća, Palača šećerane, MMSU, OŠ Vežica…

Kako se doznaje, u Prvoj riječkoj hrvatskoj gimnaziji je pao dio krova te su poplavljene potkrovne učionice. Poplavljeno je i sjedište Policijske uprave primorsko-goranske, odnosno prostor šalter sale.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Prva kazna znog trgovine biračkim mjestima u Hercegovini

Središnje izborno povjerenstvo Bosne i Hercegovine (SIP BiH) izreklo je prvu kaznu zbog trgovine biračkim mjestima, i to po 4.000 KM za SNSD i SDA te 1.000 KM kazne za Ademira Alibašića kojem je zabranjen rad na biračkom mjestu na razdoblje od četiri godine. U prijavi koju je SIP dobio […]

Pretplatite se