Poništena još 71 diploma privatnog fakulteta u BiH

admin
0 0
Read Time:52 Second
Inspektorat Republike Srpske poništio je još 71 diplomu Visoke škole Prometej, na studijskom programu Transportno inženjerstvo.

Na ovom fakultetu ponovno tvrde da su žrtve sustava, te da je u pitanju tehnička greška.

Prosvjetna inspekcija RS je polovinom srpnja naložila Visokoj školi Prometej da proglasi ništavnim diplome za studente koji su upisani u generaciju 2012/2013 i 2013/2014 godine, a koji su završetkom studijskog programa Transportno inženjerstvo stekli zvanje diplomirani inženjer prometa.

Na ovo rješenje Prometej se žalio Ministarstvu za znanstvenotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informacijsko društvo RS, koje je žalbu odbilo i naložilo poništavanje diploma.

Nakon toga „Prometej“ poništava 71 diplomu.

Na osnovu rješenja Inspektora za prosvjetu i sport Senat Visoke škole za prosvjetu i sport je donio odluku o otklanjanju nepravilnosti i ispravljanju grešaka diploma svršenih studenata studijskog programa Transportno inženjerstvo te proglašavanju diploma ništavnim, istaknuli su u Prometeju.

U Prometeju tvrde da su diplome poništene jer je u njima bilo upisano zvanje „diplomirani inženjer prometa“, dok u Inspektoratu smatraju da treba stajati „strukovni specijalist inženjer prometa“.

jabuka.tv  Foto: Freepik

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Izraelska vojska objavila 'alarm za ratno stanje', pokrenuti napadi na Gazu

QUDS, 7. listopada – Izraelska vojska proglasila je nakon najnovijih dešavanja u pojasu Gaze “alarm za ratno stanje”, nakon čega su pokrenuti napadi na Gazu. Kako je saopćila izraelska vojska, spomenuto stanje je proglašeno zbog “brojnih napada iz Gaze u posljednjih sat vremena”, javlja Anadolija. Isti izvor je naveo da […]

Pretplatite se