Humanitarna akcija ‘Dan ružičaste vrpce’ u srijedu u Mostaru

admin
0 0
Read Time:35 Second

Udruga Novi Pogled obilježit će humanitarnu akciju “Dan ružičaste vrpce” pod sloganom “Nismo same imamo Vas” u srijedu, 18. listopada, na platou ispred tržnog centra Mepas Mall u 11 sati.

Listopad je mjesec borbe protiv raka dojke kada se javnost upozorava na važnost ranog otkrivanja raka dojke, prevencije te bolesti i pravovremenog liječenja, te skrbi za oboljele od raka dojke, a vrhunac je Dan ružičaste vrpce.

Simbol “ružičasta vrpca” znak je sudjelovanja, solidarnosti i potpore svim oboljelima od ove opake bolesti s ciljem podizanja svijesti o redovitim pregledima, važnosti ranog otkrivanja raka dojke, bolesti koja ima visok postotak izlječenja ukoliko se otkrije u početnom stadiju, stoga je prevencija ključna, priopćeno je iz udruge Novi pogled.

Večernji.ba

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

ŽIVOTNA PRIČA OBITELJI ĆALUŠIĆ-SVJETSKI DAN BORBE PROTIV SIROMAŠTVA I SOCIJALNE ISKLJUČENOSTI

Povodom obilježavanja svjetskog dana protiv siromaštva i socijalne isključenosti ekipa PROTV posjetila je sedmeročlanu obitelj u Suhači u Livnu , Marijanu i Elvira koji imaju petero djece. Oboje su nezaposleni i imaju samo socijalnu pomoć i dječji dodatak. Pogledajte prilog o životnoj priči obitelji Ćalušić:

Pretplatite se