Večeras igraju Hrvatska i Armenija

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 19 Second

Hrvatska nogometna reprezentacija udaljena je od Eura 2024. u Njemačkoj tek jednu pobjedu. Potvrda izravnog plasmana očekuje se danas, kada Hrvatska dočekuje Armeniju na Maksimiru od 20:45 uz izravan prijenos na Novoj TV i gol.hr-u.

Vatrenima je subota bila sretan dan, a istom se nadamo u utorak. Hrvatska je rutinski s 2:0 slavila u Latviji, dok su Armenija i Wales remizirali u Erevanu. Bio je to idealan rasplet za nas jer su Armenci zaustavili Wales, koji je držao sve u svojim rukama uoči posljednja dva kola.

S druge strane, Armenci nisu pobijedili, čime su pred utakmicu u Zagrebu ispali iz svih kombinacija. Bila je to utakmica s nekoliko stativa i velikih prilika na obje strane, a sreća se nije osmjehnula Walesu ili Armeniji, već Hrvatskoj.

Hrvatska mora pobijediti

Naši nogometaši sada pobjedom moraju potvrditi izravan plasman na Euro. Moguće je da dođu izravno do Njemačke i bez pobjede, ali onda se moraju nadati pobjedi Turske kod Walesa, javlja Gol.hr.

Izbornik Zlatko Dalić imao je opet na ovom okupljanju problema s ozljedama, no svi prvotimci koji su zaigrali u Latviji očekuju se u prvih 11 u Armeniji. Dalić je otvoreno rekao kako nije bio baš zadovoljan igrom Joška Gvardiola na poziciji lijevog beka pa će ga možda vratiti na stopersku poziciju iako se još jednom potvrdilo da su Šutalo i Erlić sjajan tandem.

“Luka Sučić, Marko Pjaca i Josip Juranović su upitni, pozvali smo naknadno Belju, koji će se priključiti reprezentaciji jer nam treba još jedan napadač”, otkrio je izbornik Dalić kakvo je zdravstveno stanje u reprezentaciji.

Tomislavcity

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

12. MEĐUNARODNI SIMPOZIJ O NOVOSTIMA U GASTROENTEROLOGIJI

U Mostaru je održan 12. Međunarodni simpozij ” Novosti u gastroenterologiji” koji je okupio eminentne stručnjake iz regije i šire. Na predavanjima su istaknute aktualnosti iz područja gastroenterologije i hepatologije. Ovaj simpozij organiziran je od strane Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru, Udruženja gastroenterohepatologa u BiH, Sveučilišne kliničke bolnice Mostar i […]

Pretplatite se