Pripadnik OS BiH uhvaćen sa 5 kg droge

admin
0 0
Read Time:41 Second

Okružno javno tužiteljstvo u Istočnom Sarajevu nakon provedene istrage, podiglo je optužnicu protiv Nemanje T. (28) zbog kaznenog djela ‘Neovlaštena proizvodnja i promet opojnim drogama’ iz članka 207. stav 1. Kaznenog zakona RS, a koju je potvrdio Osnovni sud u Sokocu, priopćeno je iz Okružnog javnog tužiteljstva Istočno Sarajevo. 

Optužnicom se Nemanji T. stavlja na teret da je dana 16. lipnja 2022. godine na području općine Pale u mjestu Ljubogošta u putničkom Fiat Stilo, sive boje, na zadnjem sjedištu vozila radi dalje prodaje neovlašteno držao i prevozio u pet PVC paketa bruto mase i to količine 1.040 grama, 1.035 grama, 1.035 grama, 1.035 grama, 1.030 grama sa sadržajem opojne droge Cannabis sativa L.

Oružane snage BiH su zbog ovoga pokrenule i disciplinski postupak protiv Nemanje T. nakon što je uhićen.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

SVJETSKI DAN MENTALNOG ZDRAVLJA

Svjetski dan mentalnog zdravlja obilježava se 10.listopada svake godine s ciljem podizanja svijesti o problemima mentalnog zdravlja. Još i prije pandemije procjenjivalo se da svaka osma osoba u svijetu ima problema s mentalnim zdravljem. No, posljednjih nekoliko godina ostavilo je posljedice na mentalno zdravlje cjelokupne populacije: mnogi su osjetili učinke […]

Pretplatite se