Kakvo nas vrijeme očekuje za Badnji dan i Božić

admin
0 0
Read Time:54 Second
Prvog dana astronomske zime u Bosni i Hercegovini očekuje se nestabilno vrijeme sa slabom kišom u nižim i snijegom i susnježicom u planinskim područjima, priopćio je Federalni hidrometeorološki zavod (FHMZ) BiH, prenosi Anadolu.
Od subote izgledno je stabilno vrijeme s puno oblaka. Jedino je u Hercegovini moguće da padne malo kiše u prijepodnevnim satima. U nedjelju pretežno oblačno s jutarnjom maglom u Bosni. Minimalne temperature zraka varirat će od dva do osam stupnjeva Celzijusa u Bosni, na području Hercegovine od šest do deset. Najviše dnevne temperature između devet i 14 stupnjeva u Bosni, do 17 na jugu zemlje.
Početkom idućeg tjedna (25. prosinac) prognozira se stabilno i pretežno sunčano vrijeme. U kotlinama je izgledna magla, a u urbanim područjima smog. Stabilno i suho prema raspoloživim sinoptičkim materijalima zadržaće se tijekom čitavog tjedna.
Od srijede (27. prosinca) se očekuje više oblaka, koji će u većoj mjeri ili potpuno prekrivati nebo. U noći s nedjelje na ponedjeljak (31. prosinca – 1. sijećnja) prognozira se kiša. Temperature zraka su iznad uobičajnih za ovo doba godine. Mraz je moguć samo u višim područjima.
bljesak.info Foto: Pixsabay
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Ovo su najznačajniji strani investitori u BiH

Agencija za unapređenje stranih investicija u BiH (FIPA) organizirala je u srijedu, 20. prosinca u Mostaru manifestaciju pod nazivom “Izbor najznačajnijeg investitora u BiH” za 2023. godinu. FIPA već 18 godina organizira ovu manifestaciju kako bi iskazala zahvalnost stranim kompanijama koje ulažu u BiH, zapošljavanju bh. građane i doprinose ekonomskom […]

Pretplatite se