UŽARENA ATMOSFERA NA KONCERTU GRUPE “MAGAZIN” U TOMISLAVGRADU

admin
0 0
Read Time:38 Second

Grupa “Magazin” još od 1979. godine pravi užarenu atmosferu na svojim koncertima a tako je bilo i u Tomislavgradu gdje su se njihovi vječni hitovi pjevali u sav glas. U publici su bile apsolutno sve generacije i s pravom se očekivao dobar provod.

Budući da je grupa Magazin na estradi već 4 desetljeća različite pjevačice otpjevale su različite hitove. Ljiljana Nikolovska, Danijela Martinović, Jelena Rozga i sadašnja Andrea Šušnjara imena su svima dobro poznata i publika ne bira teško svoje najdraže pjesme. Andrea Šušnjara preuzela je od Jelene Rozge titulu najdugovječnije pjevačice grupe Magazin pjevajući njihove pjesme čak 13. godina.

Organizatori su uložili mnogo truda te najavljuju novi koncert grupe Opća opasnost. Dio atmosfere s koncerta grupe Magazin pogledajte u prilogu:

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

GRAD LIVNO SUBVENCIONIRA PRVU STAMBENU NEKRETNINU MLADIM OBITELJIMA

U zgradi Grada Livna potpisani su ugovori s 15 mladih obitelji za subvenciju prve stambene nekretnine. Za mlade ljude svaki vid pomoći je dobro došao. Ono što posebno veseli jeste to što će svi ovi mladi ljudi svoju budućnost nastaviti graditi u Livnu. Gradonačelnik Grada Livna gospodin Darko Čondrić osvrnuo […]

Pretplatite se