Građani Čapljine i Livna upozoreni na pojačane aktivnosti EUFOR-a

admin
0 0
Read Time:44 Second

U razdoblju od 9. do 11. rujna građani će tijekom dana moći primijetiti pojačane aktivnosti EUFOR-a u urbanim područjima Čapljine, Livna, Orašja, Pazarića, Sarajeva, Tuzle i Zavidovića. Ove aktivnosti dio su godišnje vježbe EUFOR-a “Brzi odgovor” koja se širom Bosne i Hercegovine održava od 24. kolovoza do 16. rujna, priopćeno je iz EUFOR-a.

Cilj ove vježbe je pokazati spremnost EUFOR-a i potvrditi njegovu kontinuiranu podršku u održavanju sigurnog i stabilnog okruženja u Bosni i Hercegovini. U provođenju ove velike obuke, EUFOR-u podršku pružaju Oružane snage Bosne i Hercegovine koje su osigurale lokacije za izvođenje vježbi.

EUFOR poduzima sve kako bi minimalizirao utjecaj koji ova vježba može imati na javnost. Lokalne vlasti i stanovništvo bit će pravovremeno obaviješteni o kretanju jedinica EUFOR-a u njihovoj blizini, kako putem naših Timova za vezu i promatranje (LOT timova), tako i putem priopćenja za javnost.

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

ŽZH: Osniva se Županijsko povjerenstvo za procjenu šteta od prirodnih i drugih nesreća

Na 45. sjednici Vlade Županije Zapadnohercegovačke održanoj 6. rujna 2024. godine, pod predsjedavanjem predsjednika Predraga Čovića, usvojena je Odluka o formiranju Županijskog povjerenstva za procjenu šteta od prirodnih i drugih nesreća. Ovom odlukom osniva se Županijsko povjerenstvo za procjenu šteta od prirodnih i drugih nesreća, kao stručno operativno tijelo za […]

Pretplatite se