SAVJETI ZA DUG I USPJEŠAN BRAK – ZLATNI PIR ANA I BRANKO PERKOVIĆ / ŽUPA VIDOŠI

admin
0 0
Read Time:40 Second

Svetkovina sveta Tri kralja svečano je proslavljena u župi Vidoši na isti ovaj dan prije 50. godina pred Bogom su se u dobru i zlu, zdravlju i bolesti jedno drugom obećali Ana i Branko Perković.

Svečano misno slavlje predvodio je mons.dr.Ante Vidović koji trenutno djeluje u Mexicu. Istaknuo je kako je prije 50 godina u mjesecu siječnju župa Vidoši imala 35 vjenčanja.

Ana i Branko su ljudi koji svojim vedrim duhom unose radost u župnu zajednicu i kako kažu za sve pa tako i ljubav najvažnije je imati čvrstu vjeru. Još kao djeca su se družili i bili najbolji prijatelji. Kada su napunila 20 godina odlučili su da se vjenčaju a nama su otkrili koji su to savjeti za brak dug i uspješan brak. Više u prilogu:

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Kako živi gotovo 300.000 umirovljenika u FBiH sa mirovinom od 538 maraka

Od 446 tisuća umirovljenika u Federaciji Bosne i Hercegovine, njih 66 posto prima najnižu mirovinu od 538 maraka. Iako je bilo najavljeno da će od siječnja ove godine tzv. akontativnim usklađivanjem mirovina biti povećane za 6 posto, s obzirom na to da proračun nije usvojen, izmirit će se samo tekuće […]

Pretplatite se