Hrvatska mora pobijediti želi li u polufinale Eura

admin
0 0
Read Time:50 Second

HRVATSKA rukometna reprezentacija danas od 18 sati igra važnu utakmicu 2. kola skupine I na Europskom prvenstvu. Hrvatska je u situaciji da mora pobijediti u sve tri preostale utakmice ovog dijela grupne faze želi li se plasirati u polufinale, ali postoji scenarij prema kojem joj niti to neće biti dovoljno. Prva od tih triju utakmica je ogled protiv Mađarske. Pobjeda ostavlja Hrvatsku u igri za polufinale, poraz znači kraj nade o medalji.

Izabranicima Gorana Perkovca preostale su utakmice protiv Mađarske, Islanda i Njemačke. Pobijede li u svim tim utakmicama, prolazak u polufinale gotovo je zagarantiran. Ipak, postoji i opcija prema kojoj tri pobjede ne garantiraju mjesto među posljednja četiri. Pobijedi li Austrija sve protivnike do kraja (Njemačka, Francuska, Island), a Francuska dobije sve osim, dakako, Austrije, Hrvatska bi ostala bez polufinala. Dalje bi prošli upravo Francuska i Austrija.

Hrvatska i Mađarska do sada su igrale 13 puta na velikim natjecanjima. Hrvatska je puno uspješnija s omjerom od 10 pobjeda, jednim remijem i dva poraza.

index.hr

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

RADOM NA TRŽNICI ODGOJIO SAM I ODŠKOLOVAO DJECU KOJA DANAS RADE SA MNOM

Na čapljinskoj veletržnici u Tasovčićima pokraj Čapljine posjetili smo Grgu Matića koji već 27 godina radi na ovoj veletržnici. Zanat je, kaže, započeo u ranoj mladosti prodajući s majkom na metkovačkoj veletržnici proizvedeno voće i povrće. Nakon što je nekadašnji gigant “Razvitak” iz Metkovića, u kojem je bio zaposlen, klonuo, […]

Pretplatite se