Pogledajte program obilježavanja Dana Grada Ljubuškog

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 19 Second
Program obilježavanja Dana Grada Ljubuškog počinje u utorak, 30. siječnja u 19:00 sati predstavljanjem godišnjaka “Bilig” udruge “Hercegovačka kulturna baština” u Hotelu Bigeste.

Nastavlja se u srijedu, 31. siječnja izložbom slika Adina Hrnjičevića u Gradskoj galeriji s početkom u 19:00 sati.

Zatim, u Hotelu Bigeste u ponedjeljak, 5. veljače u 19:00 sati bit će proglašenje najboljih sportaša Grada Ljubuškog u 2023. godini.

Izložba slika “Rapsodija kistova” autora Zlatana Lukende na rasporedu je u srijedu, 7. veljače u 19:00 sati u Gradskoj galeriji.

Program se nastavlja u četvrtak, 8. veljače u Kulturnom centru kada će u 19:00 sati biti organiziran koncert Glazbene škole Ljubuški “Posvećeno mome gradu”.

U organizaciji Grada Ljubuškog i HKD Napredak Ljubuški, u petak, 9. veljače u Kulturnom centru bit će održano predstavljanje knjige “Hrvatska u 30 priča” autora Bože Skoke i Zvonimira Frke-Petešića.

Nadalje, također u organizaciji Grada i podružnice HKD Napredak, uz Turističku zajednicu Ljubuški, u subotu, 10. veljače bit će održan pub kviz s Deanom Kotigom u Hotelu Bigeste.

Na rasporedu u nedjelju, 11. veljače je svečano obilježavanje Dana branitelja koje kreće od 16:00 sati polaganjem vijenaca na Trgu dr. Franje Tuđmana, dok će u 16:15 sati u Kulturnom centru biti prikazan dugometražni dokumentarni film “Zidine” autora Ive Čolaka i Marka Mikulića.

Istoga dana od 18:00 sati u crkvi sv. Ante na Humcu slavit će se sveta misa za sve poginule hrvatske branitelje.

Program obilježavanja Dana Grada Ljubuškog završava svečanom sjednicom u ponedjeljak, 12. veljače u 11 sati u Hotelu Bigeste na kojoj će biti uručena javna priznanja.

jabuka.tv

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Sutra u BiH oblačno, prijepodne slaba kiša, u višim područjima sa snijegom

U Bosni i Hercegovini danas je malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Po kotlinama i uz riječne tokove bilo je magle i niskih oblaka. Temperature zraka u 13 sati: Bjelašnica -4 stupnja, Sokolac 0, Srebrenica 1, Bugojno 2, Zvornik 3, Ivan-sedlo i Sarajevo 4, Livno i Zenica 5, Tuzla […]

Pretplatite se