Ništa od borbe Furyja i Usyka, u igru upada Hrgović?

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 2 Second
Najiščekivaniji boksački okršaj današnjice, onaj između Oleksandra Usyka i Tysona Furyja za ujedinjenje svih teškaških pojaseva – otkazan je – i neće se dogoditi 17. veljače u Rijadu.

Prema informacijama koje prenose svi relevantni boksački mediji, Fury je prisiljen povući se iz borbe za apsolutnog prvaka zbog posjekotine koju je zadobio na današnjem sparingu.

Boksački svijet dugo je vremena čekao na ugovaranje ovog meča i svjedočio brojnim peripetijama tijekom pregovora, a nakon što je borba konačno ugovorena i nakon što nas je od nje dijelilo nešto više od dva tjedna – javnim prostorom gromoglasno je odjeknula informacija da dolazi do odgode.

U cijeloj bi priči, prema informacijama koje je plasirao Boxing News, najviše mogao profitirati naš Filip Hrgović. Navedeni medij, naime, tvrdi kako se Usykov tim, nakon saznanja o Furyjevom povlačenju, okrenuo pregovorima za potencijalni meč s najboljim hrvatskim boksačem.

“El Animal” je, kao što je poznato, obvezni izazivač za IBF-ovu titulu svjetskog prvaka, a vlasnik tog pojasa upravo je Usyk. Prema informacijama Boxing Newsa, koje su prenijeli brojni borilački mediji, uključujući i renomiranog boksačkog novinara Michaela Bensona, Hrgović bi mogao uskočiti kao zamjena i s ukrajinskim se prvakom boriti u terminu u kojem je ovaj trebao boksati s Furyjem, dakle 17. veljače, piše Fight Site.

jabuka.tv

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Ne znate koje brašno odabrati? Evo koja je najbolja vrsta za savršeni kruh,pizzu, kolače...

Bez odgovarajućeg brašna nema ni mekog kruha, ni najboljih fritula, prhkih vanilin kiflica i linzera, baš kao ni slasne pizze ili savršeno pohanog mesa. Najpopularnija vrsta brašna, koju najčešće koristimo u kuhinji jest pšenično brašno, a ono se ovisno o stupnju mljevenja dijeli na bijelo, polubijelo, crno i cjelovito. Na […]

Pretplatite se