UDRUGA PRSTEN: Jednokratna novčana pomoć studentima

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 2 Second
Udruga bosanskohercegovačkih Hrvata ”Prsten” objavila je natječaj za dodjelu jednokratne novčane pomoći za 60 studenata u iznosu od po 500 konvertibilnih maraka. Rok za prijave na natječaj je 30. listopada. ”Jednokratna novčana pomoć osigurana je iz sredstava prikupljenih na humanitarnoj večeri koju je organizirala Udruga bosanskohercegovačkih Hrvata ”Prsten” pod nazivom ”Podržimo naše studente”, objavila je Udruga ”Prsten”.
Također, spomenuta Udruga je putem Zaklade Prsten ranije objavila i natječaj za dodjelu 20 stipendija u akademskoj 2024. / 2025. godini studentima Hrvatima u Bosni i Hercegovini i Hrvatima iz Bosne i Hercegovine koji žive u Republici Hrvatskoj. Visina stipendije za studente iznosi 300 eura mjesečno i dodjeljuje se za razdoblje od 10 mjeseci.
Pravo sudjelovanja na natječaju imaju kandidati koji zadovoljavaju opće uvjete natječaja i to: da su upisani kao redoviti studenti u više godine studija (studenti prve godine ne mogu ostvariti pravo na stipendiju), da za vrijeme školovanja nisu ponavljali godinu, da nisu stariji od 26 godina te da nisu korisnici druge stipendije ili slične pomoći. ”Kandidati se biraju tako da se dodatno vrednuje niži dohodak po članu kućanstva, viši prosjek ocjena u godini studija kao i tijekom cjelokupnog studiranja i druga postignuća tijekom studija”, objavila je Udruga Prsten. Rok za prijave na natječaj je 25. listopada.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

UHIĆEN U ITALIJI U kamionu državljanina BiH pronađeno kokaina u vrijednosti 5 mil. eura

Državljanin Bosne i Hercegovine, star 49 godina, uhićen je nakon što je u njegovom kamionu pronađeno čak 50 kilograma kokaina, čija je ulična vrijednost procijenjena na pet milijuna eura, prenose talijanski mediji. Policija ga je zaustavila u općini Regelo tijekom rutinske kontrole na odmorištu na autocesti, nakon čega su odlučili […]

Pretplatite se