Hercegovac u Turskoj: Suprugu je od smrti spasilo zavijanje psa minutu prije potresa

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 6 Second

Jučer smo doputovali u Istanbul, gdje smo danas trebali igrati s Umraniesporom. Međutim, sportski direktor nam je upravo javio da je sve otkazano. Ma kome je sada do nogometa, bitnije je spašavati živote – ispričao je Mostarac Goran Karačićza Avaz.

Golmana turskog superligaša Adana Demispora, potres je zatekao u Istanbulu.

– Svi smo još u šoku. Supruga mi je ostala u Adani. A prve informacije od tamo su katastrofalne. I u mom stanu su napukli zidovi, ne znam… Čekamo privatni let za povratak u Adanu – kazao je Karačić, brat hrvatskog rukometnog reprezentativca Igora Karačića.

Goran je ispričao kako je njegova supruga za vrijeme potresa bila u stanu u Adani.

– Sreća je da je naš pas počeo zavijati minutu prije, tako da ju je probudio, a kada je počeo udarati jako, supruga je pokupila naše dokumente i izašla na cestu. Trenutno u Adani vlada kaos, kao i u cijeloj južnoj Turskoj. Kako sam saznao i vidio, Adana je polurazrušena, ali možda je i najbolje prošla u toj kompletnoj regiji koju je pogodio potres – rekao je.

Karačić je dodao kako će uskoro poletjeti prema Adani i pomoći ljudima koji su tamo.

– Rekli su nam da grad koji smo jučer ostavili nije više isti. Teško je sve to primiti… To mi je drugi dom – zaključio je Karačić, koji je u Adani od 2016. godine.

avaz.ba

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Nizozemski znanstvenik prije tri dana objavio znakovito upozorenje za potres u Turskoj

Iako potrese prema svim dosadašnjim istraživanjima nije moguće predvidjeti, znanstvenik iz Nizozemske 3. veljače najavio je upravo ono što se u ponedjeljak dogodilo u Turskoj. Nizozemski istraživač s instituta SSGEOS prije tri dana najavio je mogućnost snažnog potresa upravo na području na kojem se on u ponedjeljak ujutro i dogodio. […]

Pretplatite se