Humanitarna utrka trči se za opremanje dnevne sobe na mostarskoj Pedijatriji

admin
0 0
Read Time:42 Second
Mostarska humanitarna utrka dužine četiri kilometra održat će se 23. ožujka, koja ima za cilj podizanje svijesti o važnosti tjelesne aktivnosti i poticanje građanskog angažmana u Mostaru.

Prikupljena sredstva od humanitarne utrke namijenit će se za opremanje dnevne sobe na dječjem odjelu Klinike za dječje bolesti u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar, s ciljem osiguranja ugodnijeg okruženja za djecu tijekom njihova liječenja, priopćeno je iz Udruge ”Zdrav život – KINEZIS”.

Inače, svake godine spomenuta utrka pruža podršku različitim udrugama i ustanovama u njihovom radu, a dosad su to bili: Mary’s Meals, Insula – Udruga dijabetičara u HNŽ/K, Udruga za Down sindrom Mostar, Novi pogled – Udruga građana za maligna oboljenja dojke i ostala maligna oboljenja kod žena, Minores – Udruga za pomoć beskućnicima i socijalno ugroženim osobama u Mostaru, i Los Rosales – Centar za djecu i mlade s posebnim potrebama.

jabuka.tv

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

HNS BiH: Dio teksta izmjena Izbornog zakona već ima 'zeleno svjetlo' Ustavnog suda BiH

Iz Hrvatskog narodnog sabora Bosne i Hercegovine u ponedjeljak je priopćeno da se ovih dana intenziviraju aktivnosti oko usvajanja izmjena Izbornog zakona BiH gdje bi trebalo, pored dopuna koje se odnose na tzv. ‘integritet izbornog procesa’ i način izbora članova Središnjeg izbornog povjerenstva, ”korigirati i dosadašnji način izbora hrvatskog člana […]

Pretplatite se