Hrvatski reprezentativac mijenja klub

admin
0 0
Read Time:40 Second

BORNA BARIŠIĆ će u sljedećem prijelaznom roku napustiti Glasgow Rangerse. Hrvatski reprezentativac ugovor s vodećim klubom škotske lige ima do kraja sezone i postoji niz klubova koji bi ga doveli idućeg ljeta bez odštete.

Turski mediji javljaju da je Trabzonspor favorit za dovođenje 31-godišnjeg lijevog beka. Barišićev agent bi uskoro trebao doći na pregovore u Tursku kako bi dogovorio sve uvjete vezane za ugovor. Trabzonspor se u prvenstvu nalazi na trećoj poziciji, daleko iza vodećih Galatasaraya i Fenerbahčea. U Trabzonsporu su od prošlog ljeta hrvatski nogometaši Mislav Oršić i Filip Benković.

Barišić je ove sezone zabio jedan gol uz šest asistencija u 29 utakmica za Glasgow Rangerse. U Škotskoj je od 2018. godine, a prije toga je bio u Osijeku, Dinamu i Lokomotivi. Za Hrvatsku je dosad odigrao 35 utakmica.

index.hr

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Popularnost rada od kuće ispraznila urede i – opteretila banke

Popularnost rada od kuće ispraznila je urede u Sjedinjenim Državama (SAD) što je razlog za brigu jer vrijednost poslovnih zgrada pada, a vlasnici riskiraju gubitke na kreditima za nekretnine, što pak pritišće banke, osobito manje. “Bit će problema za banke, ali ne velike”, rekao je predsjednik američke središnje banke (FED) […]

Pretplatite se