Marca: Saudijci žele Modrića i još trojicu. Nude im ono što Real ne želi dati

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 42 Second

MARCA tvrdi da saudijski klubovi žele dovesti četvoricu igrača Real Madrida: Luku Modrića (38), Nacha (34), Lucasa Vazqueza (32) i Ferlanda Mendyja (28). Svi oni našli su se na naslovnici spomenutih španjolskih novina. Modriću, Nachu i Vazquezu na kraju sezone istječu ugovori te će u ljetnom prijelaznom roku, ako ih ne produlje, biti slobodni igrači. Mendyjev ugovor, pak, vrijedi do ljeta 2025.

Podsjetimo, Javni ulagački fond Saudijske Arabije (PIF) prošle je godine preuzeo četiri najveća kluba u zemlji – Al Ittihad, Al Nassr, Al Hilal i Al Ahli. Od tada su brojne nogometne zvijezde napustile Europu i otišle u saudijsku ligu. Primjerice, prvi je to napravio Cristiano Ronaldo, a slijedili su ga igrači poput Karima Benzeme, N’Gola Kantea, Rubena Nevesa i Marcela Brozovića.

Modrić je navodno također dobio bogatu ponudu prošle godine, ali je odlučio produljiti ugovor s Realom na još jednu sezonu. Nakon što je godinama bio neupitni prvotimac koji je s Madriđanima osvojio sve što je mogao, pa 2018. dobio i Zlatnu loptu, ove sezone je, na pragu 39. rođendana, pao u drugi plan trenera Carla Ancelottija i zbog toga se govori o njegovom odlasku.

Nacho i Vazquez su cijelu karijeru u Realu, Mendy je došao 2019.

Što se tiče braniča Nacha i krilnog igrača Vazqueza, riječ je o dvojcu koji je cijelu karijeru proveo u Realu. Nacho je od ove sezone kapetan Reala, za koji je ukupno odigrao 351 utakmicu, s time da nikada nije bio prvi izbor na stoperskoj poziciji. Vazquez je kratko bio u Espanyolu, ali je ostatak vremena proveo u Realu i u njegovu dresu upisao 338 nastupa.

Bočni igrač Mendy igrao je za seniorske sastave Le Havrea i Lyona prije no što je 2019., u transferu vrijednom 48 milijuna eura, potpisao za Real. Ukupno je nastupio u 160 utakmica.

Marcin novinar Jose Felix Diaz tvrdi da Saudijci navedenoj četvorki nude više novca i dulje ugovore no što im je Real spreman dati. Real navodno priprema nove, jednogodišnje ugovore za Modrića, Nacha i Vazqueza, ali još nije poznato što će svaki od njih učiniti.

index.hr

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Mnogi vozači ovo ne znaju: Zašto stražnja vrata automobila imaju malu rupu?

Mnogi automobili imaju skrivene funkcije koje se mogu otkriti samo pomnim proučavanjem priručnika. To također uključuje malu rupu na stražnjim vratima automobila. To je mjesto na koje gotovo nitko ne obraća pozornost na svom automobilu: unutarnja ploča vrata gotovo se nikad ne vidi jer su većinu vremena zatvorena. Ali može […]

Pretplatite se