Ronaldo izbačen iz ekipe

admin
0 0
Read Time:45 Second

Utakmica protiv Tottenhama donijela je zadovoljstvo na Old Trafford zbog konačnog ishoda (pobjeda Manchester Uniteda od 2:0), ali je ujedno i bila kap koja je prelila čašu strpljenja glede Cristiana Ronalda, kako među čelnicima tako i među navijačima ManUtd.

Još dok je dvoboj trajao, Portugalac je odbio ući u igru, a zatim je prije posljednjeg sučevog zvižduka s klupe odšetao u svlačionicu, navukavši na sebe bijes navijača Uniteda i cijele Engleske.

Preko takvog izraza nepoštovanja u klubu nisu mogli prijeći pa su promptno objavili da Ronaldo neće konkurirati za vikend okršaj s Chelseajem. U prijevodu, izbačen je iz ekipe.

Vidjet ćemo dokad će ova situacija trajati odnosno kakve će biti daljnje posljedice koje će Ronaldo morati snositi.

On se oglasio preko društvenih mreža najavivši da će se uskoro vratiti, ali teško da više ima povratka i pitanje je kako će sve to izgledati kad jednom opet zaigra.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Remi Hajduka i Dinama

U najvećem hrvatskom nogometnom derbiju Hajduk i Dinamo su na Poljudu u prvom susretu 14. kola SuperSport HNL-a pred više od 30.000 gledatelja odigrali 1-1. Bio je to susret u kojem je svakoj momčadi pripalo po poluvrijeme. Hajduk je poveo u 27. minuti golom Marka Livaje, a izjednačio je Bruno Petković iz jedanaesterca […]

Pretplatite se