ZVONKO MILAS POSJETIO OPĆINU POSUŠJE

admin
0 0
Read Time:38 Second

Trodnevni radni posjet Hrvatima u Hercegovačkoneretvanskoj županiji i Zapadnohercegovačkoj državnog tajnika Zvonke Milasa završio je posjetom općini Posušje gdje se sastao se s načelnikom općine Antom Begićem i predsjednikom Općinskog vijeća Marijom Knezovićem.

U kratkom razgovoru domaćini susreta upoznali su državnog tajnika Milasa s kapitalnim projektima koji doprinose razvoju Posušja, a posebno s onima koji su realizirani u partnerstvu sa Središnjim uredom i Vladom Republike Hrvatske.

U nastavku posjeta obišli su jedan od njih, na lokaciji sportskog kompleksa Mokri Dolac, gdje se u protekloj godini završilo podizanje reflektorske rasvjete i proširenje te uređenje pomoćnog terena.

U izjavi za medije načelnik Begić je istakao zadovoljstvo današnjim dolaskom g. Milasa u Posušje ali i dosadašnjom plodonosnom suradnjom. Opširnije u prilogu:

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Hrvatska i BiH u sporu oko elektrana, milijuni eura duga

Hrvatska i BiH trebale bi dogovorom riješiti pitanje milijunskih dugova nastalih zbog spora oko prijeratnih ulaganja u elektrane, a ukoliko to ne bude moguće neizbježna je međunarodna arbitraža, stajalište je predstavnika vlasti i elektrodistributera u BiH. Sve je u fazi mirnog rješavanja. I jedna i druga strana će sigurno iscrpiti […]

Pretplatite se