Ostvarite pravo na refundiranje plaćenog poreza na promet nekretnina

admin
0 0
Read Time:44 Second

Ured predsjednice Vlade Hercegovačko-neretvanske županije objavio je Javni poziv za ostvarivanje prava na refundiranje plaćenoga poreza na promet nekretnina ili naknade za pogodnost građevinskoga zemljišta (rente) i naknade troškova uređenja građevinskoga zemljišta kod kupovine / građenja prve stambene nekretnine za mlade obitelji na području HNŽ-a iz sredstava Proračuna HNŽ-a za 2024. godinu s pozicije Ureda predsjednice Vlade HNŽ-a.

Javni poziv ostaje otvorenim do utroška sredstava odobrenih za tu namjenu u Proračunu HNŽ-a za 2024. godinu, a najkasnije do 31. prosinca 2024. godine.

Novčana sredstva za refundiranje plaćenoga poreza ili rente bit će odobravana prema redoslijedu zaprimljenih zahtjeva, a do utroška sredstava planiranih Proračunom HNŽ-a za 2024. godinu.

Javni poziv, Odluku i prijavni obrazac možete pogledati i preuzeti s mrežne stranice Vlade HNŽ-a, s Facebook stranice Vlade ili na Protokolu Ureda predsjednice Vlade u razdoblju od 9 do 14 sati.

Večernji.ba

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Objavljeno englesko izdanje knjige Hrvoja Mandića o hercegovačkim franjevcima

U nakladi zagrebačke kuće Despot infinitus d.o.o. objavljena je knjiga „Herzegovinian Franciscan Province during and after the Second World War“ autora dr. sc. Hrvoja Mandića. Knjiga je objavljena kao proširena doktorska disertacija koja je prevedena na engleski jezik, nakon što je njezino hrvatsko izdanje objavljeno 2021. godine pod naslovom „Hercegovačka franjevačka […]

Pretplatite se